Welke adverteermogelijkheden zijn er met LinkedIn?

maart 24th, 2015

Category: Reclames maken

Tagged with: , , ,

LinkedIn is toch een beetje het ondergeschoven kindje van de sociale netwerken, terwijl juist dit (zakelijke) sociale netwerk toch een flink set aan advertentiemogelijkheden biedt. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je met je bedrijf beter zichtbaar wordt via LinkedIn?

LinkedIn, goed voor je naamsbekendheid

LinkedIn is een netwerk dat vooral goed kan zijn voor je naamsbekendheid. Zeker op de lange termijn kan dat heel interessant zijn. Daarom is het belangrijk dat je met je bedrijf te vinden bent op LinkedIn. Toch kun je met LinkedIn nog veel meer. Met LinkedIn kun je namelijk duizenden zakelijke professionals bereiken met advertenties die gericht zijn op specifieke doelgroepen.

Een advertentiecampagne starten met LinkedIn Ads

Dankzij de LinkedIn Ads kun je bijvoorbeeld voor een klein budget een mediacampagne inkopen. Je kunt de advertentiecampagne geheel zelf vormgeven en de resultaten hiervan voortdurend bekijken en eventueel aanpassen.

Wat zijn de voordelen van adverteren via LinkedIn?

Het is raadzaam om een bepaald budget te reserveren om te adverteren met LinkedIn. Je komt er dan al snel genoeg achter welke voordelen het biedt. Toch kun je hier alvast een aantal voordelen vinden:

  • Adverteren op basis van bepaalde criteria;
  • Inzicht in views en clicks;
  • Altijd controle over het budhet;
  • Enorm bereik dat past bij een zakelijke doelgroep.

Een marketing professional inschakelen

Wellicht duizelt het je bij het lezen van deze informatie of ontbreekt het jou aan tijd om ermee aan de slag te gaan. Een marketing professional weet als geen ander hoe LinkedIn werkt en wat er voor nodig is om je bedrijf hier een succesvolle campagne te laten zetten. Schakel deze met een gerust in, want je werkt aan een beter imago en op de lange termijn levert je dat in velerlei opzicht veel rendement op!

no comments

Comments are closed.