Verbeter je online vindbaarheid met Google+

april 21st, 2015

Category: Adverteren

Tagged with: , , ,

Voor elke ondernemer is het cruciaal om gevonden te worden via Google. Je kunt je online vindbaarheid sterk verbeteren door aan de slag te gaan met Google+. Heb je nog nooit van Google+ gehoord? Dan is het de hoogste tijd om je daarin te verdiepen! Alleen in 2014 waren er al 540 miljoen actieve gebruikers van Google+. Je kunt niet ontkennen dat daar niemand van jouw doelgroep tussen zit!

Google+ en SEO optimalisatie horen bij elkaar
Google+ en SEO optimalisatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe beter jouw SEO is, hoe meer je zult opvallen en hoe interessanter je bent voor Google. Wanneer je website gekoppeld is aan Google+ maak je meer kans om hoog te ranken in Google. Is jouw website al gekoppeld aan Google+?

Alles wat je plaatst op Google+ wordt vaak ook weergegeven in de zoekresultaten op Google. Dit is een groot verschil met andere sociale media kanalen zoals Twitter en Facebook. Bovendien heb je in Google+ meer ruimte om je verhaal te schrijven en daar trefwoorden voor te gebruiken waar potentiële klanten op kunnen zoeken.

Vraag een jonge Startup om Google+ vorm te geven
Heb je moeite om dit zelf vorm te geven of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Talloze bedrijfsadviseurs weten social media effectief in te zetten, waaronder ook Google+. Wil je er niet teveel geld aan uitgeven. Kies dan voor een Startup. Jonge ondernemers weten als geen ander hoe ze Google+ kunnen inzetten voor een betere vindbaarheid in Google. Dat is een win-win situatie voor jouw onderneming!

Werkzaamheden volledig of gedeeltelijk uitbesteden
Je kunt ervoor kiezen om Google+ volledig uit te besteden aan een expert, maar je kunt natuurlijk ook zelf de regie in handen houden, door werkzaamheden gedeeltelijk te laten uitvoeren door een social media bedrijf.

no comments

Comments are closed.