Opvallen tegen een aantrekkelijke prijs

oktober 7th, 2013

Category: Adverteren

Tagged with: , ,

posterHet is de trend dat je tegenwoordig alleen kunt opvallen als je adverteert op internet. Maar daarvoor is het wel handig dat je doelgroep ook door heel Nederland woont. Heb jij een lokale doelgroep, of wil je een heel selecte groep mensen benaderen en daar niet al te veel geld aan kwijt zijn, kies dan voor het maken van reclame via posters.

Daarom kies je voor adverteren via posters
Een poster kun je zo groot en opvallend maken als je zelf wilt. Jouw boodschap komt daarbij altijd goed naar voren, en het is niet storend als jouw contactgegevens er in grote letters opstaan. Ook is het mogelijk om met QR-codes of Layar extra functionaliteit aan de poster toe te voegen. Dat spreekt veel mensen met een smartphone aan.

Het ophangen van posters is vaak gratis
Er zijn genoeg plekken waar je jouw posters gratis op kunt hangen. Naast de door gemeenten beschikbaar gestelde aanplakplaatsen kun je winkels benaderen om de poster achter het raam te hangen, of jouw fans kunnen dit thuis doen. Het plakken kost je dan geen geld. Heb je er wel een klein bedrag voor over, kies dan voor het plaatsen van posters in abri?s. Let er wel even op dat je jouw posters niet op illegale plakken ophangt. Dit kan je een behoorlijke boete opleveren.

Bestel jouw posters online
Via internet een poster bestellen is ook nog eens erg makkelijk. Maak eerst een poster door een template te kiezen of maak geheel je eigen poster. Geef aan hoeveel je er wilt en waar je ze geleverd wilt hebben. Betaal de posters en zorg dat ze op de juiste plekken komen te hangen. Laat jouw klanten maar komen!

no comments

Comments are closed.