Met je bedrijf succesvol adverteren op Marktplaats

februari 18th, 2015

Category: Adverteren

Tagged with: , , ,

Marktplaats kan de perfecte website zijn om met jouw bedrijf te adverteren. Je komt hier altijd in aanraking met koopgericht publiek. Elke maand zijn er zo’n 6 miljoen mensen die deze website van een bezoek voorzien. Een kans die jij als ondernemer niet mag laten liggen!

Reclame maken en verkopen dankzij Admarkt Topadvertenties

Door een keuze te maken voor Admarkt, komt jouw advertentie altijd bovenaan te staan in de rubriek waar jouw doelgroep zich bevind. Je betaalt slechts voor elke klik op jouw advertentie. Hoe beter jouw advertentie in elkaar steekt, hoe meer kans je maakt om daadwerkelijk iets te verkopen.

Wat levert adverteren via Marktplaats jou op?

Adverteren via Marktplaats levert jou gegarandeerd rendement op. Jou wordt namelijk de mogelijkheid geboden om meer producten te verkopen, naamsbekendheid op te bouwen en meer verkeer naar je (web)winkel te krijgen. Een betere reclamecampagne kun jij je echt niet wensen!

Advertenties opmaken, plaatsen en beheren met Goedgeplaatst.nl

Dankzij een samenwerking tussen Marktplaats en Goedgeplaatst.nl, heb je de mogelijkheid om meerdere advertenties aan te bieden via Marktplaats. Via Goedgeplaatst.nl kun je niet alleen advertenties opmaken, maar ook plaatsen en beheren. Dit doe je allemaal gemakkelijk online, zodat je het installeren van software achterwege kan laten.

Gemakkelijk is ook dat je via de website inzage kunt krijgen in de advertentiekosten die je hebt gemaakt. Dit is voordelig voor jou omdat je zo snel een reclamecampagne kunt aanpassen als deze te weinig rendement oplevert.

Kom nu in beweging!

Ga achter je bureau zitten, maak een advertentie en plaats deze met de nodige kans op succes. Heb je er geen zin in of tijd voor? Schakel dan een expert in die dit wel voor jou kan doen. Want succesvol ondernemen begint met visie ontwikkelen voor de toekomst!

no comments

Comments are closed.