Meer omzet uit je webshop halen

november 19th, 2014

Category: Adverteren, Promotie

Tagged with: , , , , ,

Hoe kun je nu meer omzet binnenhalen via je webshop? Het is een vraag die talloze ondernemers zich elke dag opnieuw stellen. Ook jij zult je vast en zeker weleens afgevraagd hebben hoe je nu meer winst kunt halen uit je webshop.

Er zijn diverse manieren om dit tot stand te brengen. Wij helpen je verder op weg door het geven van een aantal tips.

Adverteren via Marktplaats.nl

Een keuze die je kunt maken is het zakelijk adverteren via Marktplaats.nl. Als je op zoek bent naar de doelgroep die al een intentie heeft om te kopen, kan Marktplaats.nl weleens de plek zijn waar jij je klanten kunt vinden. Er zijn diverse manieren om aantrekkelijk te adverteren via Marktplaats.nl. Verschillende bedrijven houden zich hiermee bezig. Kijk gerust eens rond op Google welk bedrijf jou het meest aanspreekt.

Je kunt bijvoorbeeld betalen per klik op jouw advertentie. Daarmee houd je ook nog eens grip op je budget. Welke ondernemer wil dat nu niet?

Gebruik Instagram

Instagram is de ideale manier om te adverteren voor je webshop. Via Instagram kun je op een simpele manier foto’s delen met je volgers. Dit kan heel interessant als je bijvoorbeeld bepaalde aanbiedingen hebt in je webshop of als je nieuwe producten gaat verkopen. Je volgers hebben de mogelijkheid om je foto’s leuk te vinden.

Andere social media kanalen die je hiervoor kunt gebruiken zijn Twitter, Facebook en Pinterest. Bovendien is het ook nog eens gratis! Je kunt ook betaald adverteren, maar dat is dus niet verplicht.

Adverteer doelgericht via diverse websites

Probeer ook reclame te maken op websites die gerelateerd zijn aan de producten die je verkoopt in je webshop. Als je bijvoorbeeld hockeyspullen verkoopt, is het aan te raden om te adverteren op een website over hockeysport. Dan is de kans veel groter dat klanten in jouw webshop terechtkomen en jij je omzet zal zien stijgen!

no comments

Comments are closed.