Maak reclame met een bedrijfsvideo!

mei 20th, 2014

Category: Overig, Promotie, Reclames maken

Tagged with: ,

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Zeker in een reclamecampagne kan daar sprake van zijn. Klanten worden geprikkeld door wat ze zien en daarmee aangespoord om een bepaald product te kopen of dienst af te nemen.

Wil jij je omzet zien vermeerderen? Kies dan voor een bedrijfsvideo waarin jij jezelf en je bedrijf op een originele wijze presenteert aan een breder publiek.

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een kort filmpje waarin jij je bedrijf promoot. Dit filmpje kun je bijvoorbeeld gebruiken bij beurzen en evenementen.

Uiteraard is een bedrijfsvideo vandaag de dag ook veel online te vinden. Mensen zijn een groot gedeelte van de dag online en kun je daarom gemakkelijker bereiken. Zorg daarom dat je Facebook en Twitter hebt, zodat je een bedrijfsvideo ook online kunt plaatsen. En vraag vooral aan de mensen om te retweeten en te delen. Daarmee bereik je in een kort tijdsbestek een groot publiek.

Wat wil je uitstralen?

Een goede bedrijfsvideo is effectief en bereikt het gewenste resultaat. Voordat je de video laat monteren, is het dus erg belangrijk dat je jezelf afvraagt wat je wilt laten zien aan je publiek. Denk niet alleen na over de verkoop van je product of dienst, maar vooral ook wat je uit wilt stralen als ondernemer. Betrouwbaarheid, duurzaamheid of toch juist originaliteit? In een bedrijfsvideo kunnen al deze begrippen bij elkaar samenkomen.

Overtuig prospects met een bedrijfsvideo

Niets is doeltreffender dan een bedrijfsvideo waarin je klanten kennis laat maken met wie je bent, wat je doet en binnen welke sfeer je werkt. Overtuig prospects met je bedrijfsvideo en vermeerder op korte en lange termijn je omzet.

Ook voor jezelf is dit creatieve proces van een bedrijfsvideo maken heel goed. Het wordt op zo’n weer even heel duidelijk waar je voor staat en wat je wilt bereiken.

no comments

Comments are closed.