Maak reclame met behulp van promotieartikelen

juni 17th, 2014

Category: Promotie

reclame tassenHeb je geen idee hoe jij je bedrijf beter in de markt kunt zetten en hoe je nog verder je potentiële doelgroep wilt bereiken?

Dan is reclame maken met behulp van promotieartikelen misschien wel iets voor jou! Tenslotte heeft reclame als doel om zoveel mogelijk klanten aan je te weten binden. Wanneer je dat kunt realiseren, dan maak je grote kans op meer omzet en dus ook winst. Maar hoe werkt het precies en welke stappen moet je hierin ondernemen?

Zet bijpassende promotieartikelen in

Het heeft natuurlijk geen zin om lukraak promotieartikelen te laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam en logo. Het gaat er om dat jij een promotieartikel kiest dat bij je bedrijf past. Wanneer je een schrijver bent, dan kies je bijvoorbeeld voor een pen of schrijfblok. Ben je werkzaam binnen de ICT, dan kun je de keuze maken voor een USB stick.

Heb je niet veel te besteden? Dat is geen probleem. Kijk bijvoorbeeld eens op budgetgift.nl. Je kunt daar diverse promotieartikelen vinden die goed te betalen zijn.

Promotieartikelen effectief gebruiken

Je kunt promotieartikelen natuurlijk inzetten op diverse momenten. Zo kun je de promotieartikelen meegeven als bedankje wanneer er een product gekocht is, of een dienst is afgenomen. Ook is het leuk om aan het einde van het jaar je klanten te bedanken door ze te verrassen met een promotieartikel.

Koppel promotieartikelen aan acties

Je kunt promotieartikelen ook koppelen aan bepaalde acties. Zo kun je bijvoorbeeld een actie opzetten voor 1 maand waarin je mensen blij maakt met een promotieartikelen wanneer ze een product bij je kopen. Tijdens deze actie kun je ook nog wat extra korting verlenen, zodat zoveel mensen gebruik maken van je producten en/of diensten.

Daarmee heb je voldoende mogelijkheden om meer klanten aan je bedrijf te binden!

no comments

Comments are closed.