Hoe kan ik effectief adverteren met Twitter?

september 11th, 2014

Category: Reclames maken

Tagged with: , , , ,

Twitter is een social media netwerk platform waarbij je als gebruiker korte berichtjes kunt plaatsen van maximaal 140 tekens, deze worden ook wel tweets genoemd. Bij Twitter is het mogelijk om ook andere personen te volgen en te reageren op de tweets die worden geplaatst. Bovendien kan een tweet ook gedeeld worden. Sinds het begin van 2014 zijn er meer dan 240 miljoen gebruikers actief op Twitter.

Voor jou als ondernemer biedt Twitter ook voldoende perspectief. Weet jij wat de kracht van Twitter is en maak jij er al op een effectieve wijze gebruik van?

Kom iets brengen met je bedrijf

Het positieve aan Twitter is dat je er ongelofelijk waardevolle informatie vandaan kunt halen. Toch heeft het ondernemen via Twitter pas echt effect wanneer jij daarnaast ook iets komt brengen als ondernemer. Door interessante en waardevolle tweets te plaatsen, heb je de mogelijkheid om daadwerkelijk meer omzet te behalen uit Twitter.

Het toetsen van ideeën

Twitter is het ideale medium om je ideeën als ondernemer te toetsen via je netwerk. Wanneer er veel animo en interesse voor is, dan weet je zeker dat jij je plannen moet doorzetten.

Interactief ondernemer is vandaag de dag de manier om omzet te genereren. Door vooraf een check uit te voeren, voorkom je dat je onnodige investeringen doet die je later niet meer kunt terugverdienen. Interactief ondernemen via Twitter is daarom een slimme manier om winstgevend bezig te zijn.

Je vindbaarheid in Google verbeteren

Twitter kan ervoor zorgen dat je vindbaarheid in Google verbeterd wordt. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk linken naar je corporate blog. Het is van belang dat je zoveel mogelijk bezoekers naar je blog trekt, waardoor je gegarandeerd hoger zult ranken in Google. Uiteraard is het belangrijk dat je over relevante onderwerpen schrijft in je blog.

No comments yet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *