De grote voordelen van het gebruik van zonwering als reclameobject!

december 3rd, 2013

Category: Promotie, Reclames maken

Tagged with: ,

Veel bedrijven zien zonwering als een noodzakelijk kwaad om het felle zonlicht buiten de winkel of het kantoor te houden. De rolluiken nemen namelijk veel natuurlijk daglicht weg en zijn niet altijd even mooi. Wat veel mensen echter vergeten is dat zonneschermen ook op een positieve manier gebruikt kunnen worden om de aandacht nog eens extra op het bedrijf te richten. Denk hierbij vooral aan het maken van reclame via de rolluiksystemen. Hieronder zetten we kort de voordelen en de mogelijkheden uiteen.

Waarom kiezen voor adverteren via zonneschermen?
Wanneer de zonneschermen voor het kantoor of de winkel versierd worden met een mooie graffiti of schildering, trekt dat natuurlijk direct de aandacht. Je kunt voorbijgangers nog eens extra herinneren aan het feit dat je er bent. Daarnaast kun je het ook als een call-to-action gebruiken en mensen met een pakkende kreet naar binnen “lokken”. Laat reclame op je rolluiken maken in de vorm van een logo om mensen die voorbij lopen onbewust aan het bedrijf te herinneren. Ze zullen het logo in andere reclame-uitingen herkennen en beter bekend raken met de dienst of het product.

Voordelen van rolluiken als reclameobject gebruiken
Een groot voordeel van het gebruiken van de huidige zonweringssystemen ten opzichte van nieuwe uitingen, is dat je geen onhandig grote reclameborden hoeft op te bergen wanneer ’s avonds de winkel of het kantoor dicht gaat. Je kunt de reclame-uitingen niet vergeten binnen te halen en de kans op vandalisme is bovendien klein. Daarnaast creëer je met de bedrukte rolluiken een mooi visitekaartje voor je winkel, kantoor of showroom. Dit is nog eens extra van belang als het van buiten niet direct duidelijk is wat er binnen allemaal gebeurt.

no comments

Comments are closed.