Gratis adverteren heeft wel degelijk nut

mei 2nd, 2018

Category: Adverteren

Veel mensen denken dat gratis adverteren zinloos is, zoals diezelfde mensen vaak menen dat alles wat gratis is, niets toevoegt. NederlandinBedrijf.nl bewijst het tegendeel en laat zien dat gratis adverteren wel degelijk van toegevoegde waarde is. Bedrijven kunnen gratis adverteren en zijn daardoor bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger vindbaar via de interne zoekmachine. Ook mensen met een webshop kunnen gratis hun webshop promoten op NederlandinBedrijf.nl.

Communicatie met bezoekers
Behalve het vergroten van de naamsbekendheid worden bedrijven in staat gesteld gratis het laatste nieuws én vacatures te plaatsen. Zonder kosten adverteren via dit platform betekent ook communicatie met bezoekers en het delen van informatie over het bedrijf aan mensen die interesse kenbaar maken.

Het blijft gratis
NederlandinBedrijf.nl blijft de service ook in de toekomst zonder kosten aanbieden. Nu en in de toekomst. Een gratis abonnement zal dus niet – zoals elders wel gebeurt- omgezet worden in een abonnement waarvoor je betalen moet. Een vermelding op de website betekent gratis reclame, geeft ondernemers de kans om producten en diensten te plaatsen en betekent een hogere positie in Google. Ook directe communicatie met de klant is een voordeel

Gratis adverteren
Behalve voor gratis naamsvermelding is NederlandinBedrijf.nl het platform om de bedrijfsvisie uit de doeken te doen. Ook kunnen aanbevelingen gedaan worden en referenties aangevraagd worden. Ook kan een portfolio getoond worden en kunnen de social media kanalen toegevoegd worden. De cijfers spreken boekdelen en laten zien dat gratis bekendheid genereren wel degelijk een prima manier van adverteren is. Zo doet veertig procent van de bezoekers van de website zaken met de vermelde bedrijven en kan de ondernemer zelf twintig trefwoorden kiezen die het bedrijf kernachtig omschrijven en die een goede vindbaarheid garanderen. Bovendien zoeken ondernemers gemakkelijk andere bedrijven en zijn er andere – zeer scherp geprijsde- advertentiemogelijkheden om de doelgroep nóg beter te bereiken.

Staat u al vermeld? Meld u nu aan voor gratis adverteren op Nederlandinbedrijf.nl

No comments yet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *