Goedkopekoffiebekers.nl stelt zich aan u voor

december 6th, 2017

Category: Promotie

Steeds meer organisaties lijken zich te focussen op een breed assortiment aan producten, terwijl men bij Goedkopekoffiebekers heel gefocust te werk gaat. Sinds 2011 is Goedkopekoffiebekers.nl actief als specialist. Bij Goedkopekoffiebekers.nl is men gericht op koffiebekers van plastic en karton.

Bijzonder aan Goedkopekoffiebekers.nl is de manier waarop er tegen het produceren van koffiebekers wordt aangekeken. Men richt zich op het automatiseren van zoveel mogelijk processen binnen de keten en heeft de productie daarom volledig in eigen hand genomen. Er is een eigen productiefaciliteit in Nederland en China, zo is men zeker van de kwaliteit van de productie en kan er meer invloed op de processen worden uitgeoefend.

Hoe het begon?

Goedkopekoffiebekers.nl is begonnen met het verkopen van koffiebekers als marketingconcept. Door koffiebekers via universiteiten, hogescholen en sportverenigingen te delen was het mogelijk om naamsbekendheid te generen voor verschillende merken. Vanaf dat moment werd er steeds vaker gevraagd of dit soort koffiebekers ook voor andere doeleinden ingezet kunnen worden. Vanaf dat moment is Goedkopekoffiebekers.nl zich steeds meer als totaalleverancier gaan profileren.

Meerwaarde ten opzichte van andere leveranciers

Goedkopekoffiebekers.nl heeft zich voleldig toegelegd op de productie en bedrukking van koffiebekers. Dit ziet u terug in de kwaliteit van de bedrukking en de manier waarop men zich op de productie en het faciliteren van organisaties heeft toegelegd. Zo kunt u zelf een grafisch ontwerp aanleveren of kan Goedkopekoffiebekers.nl u daarbij helpen.

Al vanaf het begint lukte het Goedkopekoffiebekers.nl om voor zeer scherpe tarieven te leveren. Tarieven die vergelijkbaar zijn met de prijs van koffiebekers zonder bedrukking! De interesse is daardoor behoorlijk toegenomen. Goedkopekoffiebekers.nl is inmiddels een bepalende speler binnen deze nichemarkt.

Uitgebreid assortiment aan wegwerpbare producten

Door veel positieve reacties is het hier niet bij gebleven. Goedkopekoffiebekers.nl is steeds meer aanvullende producten gaan leveren. Er is een uitgebreid assortiment van wegwerpbare producten ontstaan. Denk naast koffiebekers ook aan roerstaafjes, suikersticks, creamersticks en andere benodigdheden. Alle producten die u nodig heeft, zowel voor grote als kleine verbruikers.

Klanttevredenheid als onze belangrijkste waarde

Omdat Goedkopekoffiebekers.nl het leveren van koffiebekers als corebusiness ziet zijn zij extra kritisch wanneer het om koffiebekertjes gaat! Iets waar het veel bedrijven aan ontbreekt! Mede door steeds groter wordende assortimenten ontbreekt het aan specialistische kennis. Goedkopekoffiebekers.nl zet in op de beste service en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Goedkopekoffiebekers.nl zet hier vol op in! Niet voor niets zijn zij na honderden klantbeoordelingen op een 9,3 gekomen. Een prachtige prestatie die de komende tijd nog verder zal verbeteren. Bezoek de website wanneer u in contact wilt komen of plaats direct een bestelling.

No comments yet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *