Eyecatchers in uw winkel en bedrijfspand

maart 25th, 2014

Category: Promotie

Tagged with: , ,

Zaken die bij eerste indruk in het oog springen, oftewel ‘eyecatchers’ zijn een uitstekend middel om bezoekers uw winkel of bedrijfspand in te trekken. Deze eyecatchers zorgen er vervolgens ook voor dat een (potentiële) klant ook gemiddeld langer in uw winkel of bedrijfspand verblijft. Deze zogenaamde eyecatchers zijn dan ook prima middelen om een bezoeker positief te prikkelen. Hieronder zullen we er enkele bespreken.

In uw etalage

Allereerst noemen we opvallende etalagepoppen. Door gebruik te maken van minder doorsnee etalagepoppen heeft u al snel een voorsprong op de concurrentie. Te denken valt aan etalagepoppen die een wat artistieker voorkomen hebben en ook is kleurgebruik een factor van belang. Een originele manier van presenteren geeft zoals al werd gezegd, een streepje voor. Wil je een unieke etalagepop, Gruppo Corso heeft een heel groot aanbod.

In uw winkel of bedrijfspand

Tegenwoordig is het zeer hip om (bedrijfs)presentaties weer te geven op led tv’s. Ook kunnen deze gebruikt worden voor het weergeven van allerlei andere informatie zoals bijvoorbeeld actueel nieuws. Een tv heeft in het algemeen een ‘hypnotiserende’ werking en uw klanten zullen gemiddeld dan ook langer in uw winkel doorbrengen als u gebruik maakt van een led tv met daarop relevante en opvallende materie. De nadruk ligt hierbij dan wel natuurlijk op het woord relevant. De weergegeven informatie moet voor de (potentiële) klant een meerwaarde opleveren.

Het oog wil ook wat

Als laatste noemen we het gebruik van felle kleuren. Veelal bewerkstelligd door middel van de tegenwoordig alom bekende led lampen. Op deze manier kunnen er mooie en felle contrasten gemaakt worden in uw winkel of bedrijfspand. Naast het feit dat dit heel modern is, prikkelt het uw (potentiële) klant op een positieve manier. Vergeet hierbij niet dat een led lamp in verreweg de meeste gevallen het beste resultaat geeft op een louter witte achtergrond.

no comments

Comments are closed.