Er wordt veel geld verspild met online adverteren

november 12th, 2014

Category: Adverteren

Tagged with: , , , , ,

Als ondernemer moet je altijd proberen zo gericht mogelijk te adverteren. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat veel geld wordt verspild met online adverteren. In plaats van dat het daadwerkelijk rendement oplevert, kost het bedrijven juist vaak meer en dat is natuurlijk doodzonde. Natuurlijk wil je dit voorkomen. Maar hoe doe je dat?

Waar gaat het fout?

Uit onderzoeken is gebleken dat het om meerdere redenen fout gaat en de kosten daardoor hoger zijn dan de opbrengsten:

*Er is weinig tot geen onderhoud bij online marketing campagnes;
*Nieuwe mogelijkheden worden onvoldoende benut;
*Er is te weinig aandacht voor de gedane doelstellingen.

Dit zijn scenario’s die jij als ondernemer kunt voorkomen, vooral omdat je nu weet waar het vaak mis gaat. Wees eens eerlijk en werp eens een blik op je eigen advertentie campagnes. Heb je er alles aan gedaan om van je marketing campagne een succes te maken of laat je het toch een beetje verslonzen?

De juiste inzet van Google kan een succes worden

Door Google en andere zoekmachines goed in te zetten, kan een reclame campagne juist wel een succes worden en rendement opleveren. Daarom is het van groot belang dat je hier kritisch naar kijkt. En waar je zelf niet zo goed in bent, kun je altijd uit handen geven aan een externe partij. Natuurlijk, dat zal vast een beetje spannend voelen, want daarmee lijk je de controle te verliezen.

Als je daadwerkelijk succesvol wilt zijn in waar je mee bezig bent, dan is het aannemen of inhuren van een marketing expert zeker aan te raden. Al was het alleen maar om een advies te krijgen zodat je weet welke richting je op moet gaan. Kies daarom voor een vakspecialist en zie je omzet binnen een kort tijdsbestek weer stijgen!

no comments

Comments are closed.