De beste manier van reclame maken – schrijf je eigen bedrijfsbiografie!

januari 8th, 2015

Category: Promotie

Tagged with: , , , , ,

Waarom zou je het schrijven van een bedrijfsbiografie naast je neerleggen? Je hoeft namelijk niet gestopt te zijn met je bedrijf om jouw verhaal aan je doelgroep te vertellen. Het is de manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen van jouw potentiële doelgroep. Je zult verbaasd zijn als je de cijfers onder ogen komt van ondernemers die een boek hebben uitgebracht om hun bedrijf bij een groter publiek bekend te maken.

Een boek laten drukken of kiezen voor printing on demand

De meest reguliere methode om een boek uit te geven, is via een drukkerij. Je kunt dan kiezen voor gedrukte exemplaren, maar ook voor printing on demand. Hierbij worden boeken pas gedrukt wanneer er vraag naar is. Dat betekent dat je er geen verlies op kunt lijden.

Schrijf een Ebook

De modernste manier om een boek uit te geven is door middel van een Ebook. Het boek kun je gemakkelijk op je website plaatsen, zodat potentiële klanten het kunnen downloaden en op deze manier kennis zullen maken met jouw bedrijf.

Laat jouw boek schrijven door een expert

Ben je geen expert in het schrijven van een eigen boek? Dan kun je ook een expert inschakelen die jou helpt om een succesvol boek in elkaar te zetten. Het hoeft je niet veel te kosten als je zelf al het nodige voorbereidende werk doet. Bedenk wat je precies wilt gaan zeggen tegen je doelgroep. Gaat het over de producten of diensten die je verkoopt of meer over wat jij hebt geleerd van het ondernemerschap?

Spreek met de schrijver af wat je doet met de auteursrechten en eventuele royalty’s zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. Je zult verrast zijn over het succes dat jij kunt behalen met je boek!

no comments

Comments are closed.