Bloggen voor je onderneming? Verdien er geld mee!

juni 23rd, 2015

Category: Adverteren

Tagged with: , , ,

Zoals je wellicht weet, is bloggen een uitstekende methode om relevante en interessant content te verzamelen voor je onderneming. Bloggen wordt nog leuker als je er betaald voor krijgt. In de Verenigde Staten is betaald bloggen al een normaal verschijnsel, maar Nederland lijkt hierin nog een beetje achter te lopen. Wellicht ben jij een van de voorlopers in Nederland die hierin het verschil durft te maken!

Creëer inzicht
Het is handig om voor jezelf inzichtelijk te maken wat je wilt gaan aanbieden. Dit is slim als je op je blog bijvoorbeeld ruimte wilt bieden aan adverteerders. Denk ook na over een factsheet. Hierop staat relevante cijfers en statistieken vermeld, die je kunnen helpen inzicht te krijgen in je adverteerders en je doelgroep.

Vind je niche
Als je werkzaam bent in de administratie, zoek je natuurlijk naar mogelijkheden om betaald te bloggen over alles dat met administratie te maken heeft. Vraag ook eens mensen in je netwerk naar de mogelijkheden. Mensen vinden het vaak leuk als er om hun expertise wordt gevraagd.

Geld verdienen met Google Adsense
Google Adsense is interessant als je geld wilt verdienen met zakelijk bloggen. Daarmee plaats je advertenties bij je blog en krijg je per klik op die advertentie betaald. Dat betekent dus slapend rijk worden! Oké, je hoeft alleen structureel zorg te dragen voor interessante content. Door wekelijks nieuwe content te plaatsen, kunnen je inkomsten oplopen tot soms wel honderden euro’s per maand.

Ga aan de slag als betaald blogger en versterk je marketing strategie
Ben je gepassioneerd en blogger en wil je graag je bedrijf naar een hoger level tillen? Ga dan als betaald blogger aan de slag en zoek naar manieren om betaald te krijgen waar je goed in bent. Dit past uitstekend binnen de marketing strategie van je bedrijf. Een kans die je dus absoluut niet mag laten liggen.

no comments

Comments are closed.