Adverteren op Groupon

februari 25th, 2015

Category: Adverteren

Tagged with: , , ,

Wist je dat Groupon inmiddels al meer dan 800.000 bedrijven heeft geholpen aan succesvolle online advertenties? Groupon is één van de snelst groeiende bedrijven ter wereld en daar kun jij met jouw bedrijf optimaal van profiteren. Het bedrijf heeft zelfs een bod van 6 miljard van Google afgeslagen. Dat zegt natuurlijk iets over het zelfvertrouwen van het bedrijf.

Dagelijks zijn er leuke deals te vinden op Groupon waar jij als ondernemer ook aan mee kunt doen. Wel moeten er een aantal kanttekeningen worden geplaatst waarmee jij rekening moet houden.

Sluit de beste deals voor je marketing campagne

Adverteren op Groupon betekent niet dat je automatisch je omzet ziet stijgen. Het is namelijk een vereiste dat je minimaal 50 procent korting geeft op dat wat je aanbiedt. Bovendien gaat 50 procent van de opbrengst van deze actie naar Groupon zelf. Daarmee is Groupon dus niet direct winstgevend voor je bedrijf, maar je kunt het wel uitstekend gebruiken als marketing instrument.

Stunt met de aantrekkelijkste deals in de digitale nieuwsbrief van Groupon

Interessant aan Groupon is dat je in één klap meer dan 1 miljoen mensen kunt bereiken via de digitale nieuwsbrief die wordt verzonden. Hierin staat ook jouw deal vermeld. Waarom zou jij daar als ondernemer geen gebruik van maken? Als jij je klantenbestand wilt uitbreiden, is Groupon een uitstekende partner om zaken mee te doen.

Kun jij de eventuele toestroom van nieuwe klanten aan?

Natuurlijk weet jij nooit van tevoren of je succes kunt boeken met Groupon, maar de enige manier om hier achter te komen, is door het simpelweg te proberen. Stel jezelf wel de vraag of jij alle nieuwe klanten aankan, mocht jouw marketing campagne op Groupon succes hebben. Schakel eventueel een backoffice in die jou de beste ondersteuning kan bieden tijdens deze marketing actie!

no comments

Comments are closed.