Adverteren met behulp van een digitale nieuwsbrief

november 26th, 2014

Category: Adverteren

Tagged with: , , , ,

Eindelijk heb je het bedrijf waarvan je hebt gedroomd. Je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een BTW nummer aangevraagd bij de Belastingdienst en er is een nieuwe website gelanceerd. In principe heb je alle belangrijke stappen genomen om van start te gaan. Maar dat is niet alles, want nu begint het ondernemen pas!

Werf klanten met behulp van een nieuwsbrief

Het is namelijk de bedoeling dat je klanten werft voor je bedrijf. Het liefst wil je een zo’n groot mogelijke omzet behalen. Dit is mogelijk, maar dat betekent wel dat je het slim moet aanpakken. Er zijn diverse manieren om hiermee aan de slag te gaan. Eén van die manieren is door er wekelijks een nieuwsbrief uit te gooien naar je klanten.

Hoe maak jij je nieuwsbrief relevant?

Als je van start gaat met een nieuwsbrief, dan moet deze natuurlijk succesvol zijn. Zorg daarom dat je altijd een aanbieding koppelt aan wat je schrijft in de nieuwsbrief of verstrek een kortingscode als mensen zich voor het eerst inschrijven op jouw nieuwsbrief.

Zorg daarnaast dat de inhoud van je nieuwsbrief relevant is. Er moet wel waardevolle inhoud instaan. Als je er zelf geen tijd voor hebt, kun je een professionele blogger of redacteur vragen jouw nieuwsbrief van content te voorzien. Verplicht jezelf in elk geval om er wekelijks een nieuwsbrief uit te doen. Mensen worden daardoor voortdurend getriggerd een bezoek aan jouw webshop of website te brengen.

Praktische tips

Potentiële klanten moeten zich op een gemakkelijke wijze kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief. Vraag daarom niet meer als een naam en e-mailadres. Jij hebt daar voldoende aan en je klanten hebben niet het gevoel dat hun privacy wordt geschonden.

Heb je geen idee hoe je van start kunt gaan? Vraag advies aan een online marketing bureau. Deze zullen je met veel plezier verder helpen!

no comments

Comments are closed.